Main poker pada bila-bila masa, di mana sahaja. Tersedia pada Android dan iOS
Rangkaian Poker Terbesar di ASIA
600,000+ Pemain Aktif Bulanan 16,000+ pengguna serentak masa puncak
Pemain Asia sahaja!
Pelbagai Permainan
Platform Pelbagai Mata Wang
Kejohanan
Pemain boleh menyertai pelbagai kejohanan dengan Kumpulan Hadiah yang besar.
Meja 280 / 5,000
Translation results HTML 5 UNTUK POKER MOBILE Penyemak imbas mudah alih IDNPOKER kini tersedia dalam HTML5. Nikmati Poker Kejohanan, Omaha Poker, Super10. PERGI MUDAH ALIH
Jackpot Progresif
Pemain daripada semua jenama rakan kongsi kami berpeluang memenangi berbilion-bilion hadiah wang tunai yang diberikan setiap hari. Jackpot Progresif dikemas kini dengan kerap supaya pemain akan mengetahui berapa banyak yang dipertaruhkan.
Syiling Kejohanan
Tcoins ialah mata wang khas yang digunakan untuk menyertai Kejohanan Freeroll dan boleh diperoleh apabila bermain mana-mana permainan IDNPLAY.
Jadual Umum, Cepat & Peribadi
Cipta meja poker eksklusif anda sendiri dan jemput pemain yang anda mahu mainkan. Meja peribadi dilindungi kata laluan jadi hanya pemain yang menerima jemputan boleh menyertai meja anda.
Pelbagai Permainan
Pemain poker juga boleh mencuba pelbagai jenis permainan lain semasa bermain poker. Semua permainan sampingan boleh diakses melalui pelanggan poker

HTML 5 UNTUK POKER MUDAH ALIH

Penyemak imbas mudah alih IDNPOKER kini tersedia dalam HTML5. Nikmati Poker Kejohanan, Omaha Poker, Super10.

GO MUDAH ALIH

Sambung bila-bila masa, di mana sahaja

Pelanggan poker kami serasi dengan telefon mudah alih dan tablet yang berjalan pada sistem pengendalian iOS, Android dan Windows.